árajánlat kérése

telefonon vagy e-mailen:

20 / 97-95-411

koch.mate•gmail.com

közvetlenül:

» küld!             » bezár

studio.koch
árajánlat kérése
szolgáltatások referenciák partnerek kapcsolat
 

weblapok:

ízelítő az általunk készített és karbantartott honlapokból

Somogy Megyei Néptáncszövetség

A honlap célja az információközlés és a szöveség munkájának népszerűsítése. A design egyszerű és letisztult, hogy a tagok és érdeklődők minél hamarabb, egyszerűbben kaphassák meg a keresett információkat, híreket. A honlap minden válozó tartalma dinamikus, a Néptáncszövetség elnöksége jelszóval védett felületen keresztül tudja feltölteni a híreket, programokat, vagy küldhetnek hírlevelet egyetlen gombnyomással a jelentkezett személyeknek.

[somogyneptanc.hu]

Ripl Vendégház

A falusi vendégház honlapja egy internetes prospektus. Szolgáltatások, programok, árak és kedvezmények, és persze képek a vendégházról. Egy vendégkönyv teszi teljessé az egyszerű bemutatkozóoldalt.

[riplvendeghaz.hu]

Juhos Együttes

Az amatőr zenekar honlapján az együttes arculatához tartozó, modern népmese-szerű, design jellemzi. A hangsúly mindenhol a külsőn van, de emellett a tartalom sem marad a háttérben. Az együttes híreit, műsorait aktív adminisztrációs felületen keresztül szerkeszthetik a tagok.
A honlap révén az együttes már az ország legkülönbözőbb pontjaiból kapott felkérést.

[juhos.net]

Microst Computer Bt.

A fiatal számítástechnika cég oldala minimális grafikával, a lehető legkönnyebb használat érdekében. Cél a vevők neprakész tájékoztatása. Ebben segítségükre van a dinamikus hír és hírlevél rendszer, illetve az akciós termékek listája. A felszín alatt egy jelszóval védett készletező rendszer rejlik, melyet interneten keresztükl menedzselhetnek az eladók. A később elkészülő webshop szintén ebből a rendszerből nyeri majd az adatait.

[computermicrost.hu]

Somogy Táncegyüttes

A Somogy Táncegyüttes több, mint fél évszázada a megye legrangosabb néptáncegyüttese. Honlapjukon sokszínű tevékenységüket, múltjukat, eredményeiket mutatják be, de hangsúlyt kapnak az egyének is: minden tag képe, bemutatkozása elérhető, és a nyilvános vendégkönyv mellett a adott személyeknek is üzenhet a látogató.

[somogytanc.hu]

Fakutya Együttes

A Fakutya moldvai zenekar első kiadott lemeze után határozta el, hogy saját honlapot szeretne. A honlap kialakítása, designja a CD borító stílusát tükrözi. Nagy mennyiségű információ, adat van lapjukon, a változó tartalmakat adminisztrációs felületen frissíthetik. Eseménynaptáruk a Folkrádió partnernaptár szolgáltatásának segítségével működik, így koncertjeik, fellépéseik rögtön a közös naptárban is megjelennek.

[fakutya.eu]
offline munkák:

„A Négy Évszak”

[Négy évszak]

A Somogy Táncegyüttes 2007 tavaszán bemutatott táncszínházának felvételeiből készült multimédiás kiadvány. A DVD lemez kettős céllal készült. Egyrészt tartalmazza csaknam a teljes műsort újravágva, studióminőségben felvett hanggal utólag lekeverve. Filmes-grafikai hatásokkal a koreográfiák határa elmosódik, az egész műsor egy folytonos, kerek egésszé áll össze. Másrészt többnyelvű (magyar, francia, német, angol) menüvel és felirattal ellátva tartalmaz egy rövid bemutatkozást az együttesről, képekkel, történettel és a legfontosabb adatokkal. Így emlék volt az együttes tagjainak és ismerőseiknek, de egy mutatós demo anyag is a külföldi fesztiválokra.
A lemez nagyjából 80 példányban készült.

„Tótágas

[Tótágas]

A Tótágas gyermektáncegyüttes 9 évig működött művészeti iskolai csoportként, ezt a DVD lemezt emlékbe kapták az elballagó táncosok. A lemezen minden évből 1-1 emlékezetes koreográfia található, melyek nagy részét VHS kazettáról másoltuk be és digitálisan feljavítva kerültek a lemezre. A menüvel ellátott multimédiás kiadvány emellett több fénykép galériát is tartalmaz.
A lemez 25 példányban készült.

Ezeken kívül prospektus, szórólap, plakát és egyéb kiadványainkból is tudunk referenciát biztosítani érdeklődés esetén!