árajánlat kérése

telefonon vagy e-mailen:

20 / 97-95-411

koch.mate•gmail.com

közvetlenül:

» küld!             » bezár

studio.koch
árajánlat kérése
szolgáltatások referenciák partnerek kapcsolat
 

internet alapú szolgáltatások

  A legegyszerűbb személyes bemutatkozó oldalaktól egészen a webáruházat is működtető, dinamikus site-okig vállaljuk cégek, vállalkozások, szervezetek teljes internetes portfoliojának tervezését és kivitelezését.

  Lendületes, fiatalos dizájn, tökéletesen személyre szabott funkciók, gyors és megbízható munkavégzés: ez az, amit Önnek vagy szervezetének nyújtunk. Minden honlapot egyedi elképzelések alapján készítünk, így Önnek nem kell attól tartania, hogy egy, vagy több másik cégnek is ugyanazt a sablont adták el, így honlapjuk arculata csaknem megegyezik.

(
Miért  fontos a „design”? - Az internetes oldalak sikernek kulcsa a látogatottság. Egy honlapra két féle típusú látogató érkezik. Egyik típusba azok a netező felhasználók tartoznak, akik céltudatosan azt a honlapot keresik fel. Náluk az oldalon lévő tartalom az elsődleges, az oldal kinézete mellékes (ami persze nem azt jelenti, hogy az emberek ne használnának szívesebben egy szép és esztétikus oldalt). A másik csoport, akik egy tanulmány szerint általában többségben vannak, különösen egy új oldal esetén: 70-80%, akik internetes keresőkbe írják be a kulcsszavakat, majd az eredmények közt válogatnak. És itt lesz rettentő fontos szerepe a dizájnnak: a látogatók rákattintanak egy eredményre a keresőben, és betöltődik egy honlap. Ha ekkor egy megnyerő, bizalomgerjesztő képet látnak, akkor maradnak körülnézni, ha azonban egy giccses, igénytelen oldalt látnak azonnal kattintanak is a 'Vissza' gombra.
)

  Ön kereskedő? Az Interneten nyitott webáruház a modern kereskedelem leggyorsabban fejlődő ága. Ez nem csoda, hiszen a webáruház elkészítésének költsége egy valódi bolt nyitásához szükséges költségek töredéke csupán, fenntartása pedig szintén filléres tétel egy üzlethelyiség díjaihoz képest. Szolgáltatásai viszont messze túlmutatnak a hagyományos kereskedelem keretein. Ilyen előnyök a gyakorlatilag non-stop nyitvatartás (hiszen a vevők bármikor elérhetik), az ország bármely pontjáról megtalálhatják és rendelhetnek Öntől, illetve az Internet segítségével tájékozódhatnak a termékekről.

  Ám azok a látogatók is hasznos információval szolgálhatnak, akik nem rendelnek. Egy profi webáruház segítségével Ön nyomonkövetheti, hogy mely termékeket nézik meg leggyakrabban a látogatok, Internetes szavazással, pár gombnyomással elküldhetik véleményüket, mellyel Ön még hatékonyabbá teheti kereskedését. A regisztrált felhasználókat hírlevélben tájékoztathatja legújabb ajánlatairól, visszatérő vevőinek kedvezményekkel jutalmazhatja hűségét. Mindez egy egyszerűen kezelhető, jól áttekinthető webes felületen keresztül, melyet bárhonnan elérhet és adminisztrálhat.

  Egy komolyabb honlap két vagy több rétegből áll: az első réteg a teljes nyilvánosság számára olvasható tartalom, amelyet böngészéskor a felhasználók látnak. Ez tartalmazza a legáltalánosabb információkat, híreket, stb. A leghátsó réteg egy adminisztrációs felület, mely szintén az interneten keresztül érhető el, de kizárólag az oldal tulajdonosai/karbantartói számára. Ez egy olyan személyre szabott grafikus környezet, ahol akár Ön is, mindenféle szaktudás nélkül kezelheti a honlapján szereplő tartalmat (például híreket, termékeket tehet fel, frissíthet, törölhet, stb.).

  Igény esetén az adminisztrációs felületet mobil eszközökre optimalizálva is elkészítjük. Ez azt jelenti, hogyha az Ön telefonja alkalmas internet elérésre (jelenleg a piacon lévő készülékek 80-90%-a alkalmas erre), akkor bárhonnan, bármikor menedzselheti oldalát, webáruház esetén például megtekintheti a feladott rendeléseket, frissítheti a kínálatot, és így tovább...

  A teljesen nyitott és az adminisztrációs rétegek közé beékelődhetnek olyan rétegek, melyek adott csoport számára olvasható/módosítható információkat tartalmaznak. Ilyen például egy szervezet oldala, ahol az általános információk bárki számára elérhetők, míg bizonyos tartalmakat csak a tagok olvashatnak. (A tagok például internetes regisztráció útján juthatnak hozzáférés kódhoz.)

 

egyéb szolgáltatások

  Cégek arculatának tervezése: logo, névjegykártya, levélpapír, prospektus, mindez összhangban internetes oldalának dizájnjával.

  Egyedi műsoros DVDk készítése és kis példányszámú (~1-200 db) sokszorosítása. (Technológia: nyomtatható felületű lemezek nyomtatása fotóminőségben, majd lakkozás.) A DVDken szerepelhet bármilyen hang-, video- vagy képanyag (médiatípusok: bármilyen digitális formátum mellett VHS vagy kamerakazettás videok, magnószalagos hangfelvételek, papírképek, illetve speciális esetben bármilyenformátumban, amihez Önnek van lejátszója audio vagy TV kompatibilis kimenettel.) Mindez egy esztétikusan elkészített, menüvel ellátott DVD lemezen.

  Multimédiás termékbemutató CD/DVD névjegykártya. A pontosan névjegykártya méretű adathordozók 60-200 MB mennyiségű adatot tárolhatnak, ami elég egy párperces video, rengeteg kép vagy akár több könyvnyi szöveg tárolására is. Ideális lehet, ha olyan termékeket forgalmaz, melyekhez részletes műszaki leírás tartozik, melyeket elhelyezünk a névjegyen és azt egy hagyományos DVD olvasó segítségével ügyfelei bármikor olvashatják. Egy pár perces video mindennél többet mond el az adott szolgáltatásról vagy termékről. Próbálja ki Ön is!